Káva sbližuje – teambuilding v pražírně

14. 9. 2021

 

Káva sbližuje 
Vztahy jsou to nejcennější, co na světě máme, ať už jde o ty osobní nebo pracovní. Je velmi těžké je vybudovat a udržovat, o to více bychom si jich měli vážit.

Už naši dávní předci budovali vztahy u kávy. Vznikají tam přátelství, uzavírají se dohody, šíří se tajemství a někdy přeskočí i jiskra a dostaví se láska. 

Pro pracovní vztahy je káva ještě důležitější. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste probírali nejrůznější záležitosti u kávy, kolikrát jste vzali na kávu kolegu nebo klienta. Pokud jste v práci noví, právě káva častokrát slouží jako prostředek k tomu, abyste se s ostatními kolegy seznámili. Díky tomu jste taky schopni se v novém zaměstnání rychleji zorientovat a odvádět lepší výkony.

Káva je kořením naší práce i životů
Káva je tedy nepochybně velmi důležitou součástí pracovních vztahů, má pozitivní vliv na jejich budování, zlepšování a udržování. U nás to platí stonásobně, káva je totiž alfou a omegou nejen pro náš život, ale i pro práci. Jak by ne, když máme vlastní pražírnu a kavárnu. 

 

Teambuilding v pražírně
Proto jsme se rozhodli, že se o naše bohatství podělíme s ostatními. A tak vznikl teambuilding v pražírně. Možná se ptáte, jak to asi může fungovat, a ptáte se správně. Málokdo si to totiž umí představit. Ale teď už k věci. 

 

Jak to probíhá?
Celé kouzlo spočívá v tom, že se svým týmem přijedete do naší pražírny v historické budově Staré pošty. Už ta sama o sobě má své kouzlo, navozuje klid a přátelskou atmosféru. Potom si společně vychutnáme šálek některé z káv z naší aktuální nabídky. Pak vám David poví něco více o historii kávy, jednotlivých druzích, způsobech přípravy a podobně. A pokud budete mít zájem, rád se s vámi podělí o své zkušenosti ze své kávové cesty po Novém Zélandu. 

Potom se přesuneme do pražírny, kde vám ukáže, jak probíhá celý proces od kontroly zrn až po samotné pražení a chlazení. A po předchozí domluvě si můžete si odnést balíčky i s logem své firmy. 

 

Hladem a žízní trpět nebudete
Samozřejmě nezůstane jen u kávy. Připravíme catering podle vašich představ a naši barmani vám budou plně k dispozici. Co se týče pití, máme vše od lehkých vín až po těžkou whiskey.

 

Podporujeme i bujaré akce
Pokud se rádi odvážete, bude se vám u nás líbit. Můžete si zazpívat, zahrát na piano a vybrat si muziku podle vlastního vkusu a v případě potřeby pro Vás máme zajištěný nocleh v našem nově zrekonstruovaném penzionu v téže budově.

 

Záleží jen na vás
Po předchozí domluvě jsme schopni zařídit i spoustu dalších věcí dle Vašich potřeb. Záleží opravdu jen na tom, jaká přání budete mít a jak se spolu dohodneme.